SE HVORDAN BERGENSVINDUET BLIR TIL


KUN DE BESTE MATERIALER


ALUMINIUM
ACCOYA
LAMINERT FURU

Bergensvinduets unike sammensetning gjør det til det mest værbestandige vinduet vi noen gang har produsert. Ytterst finner vi vedlikeholdsfri aluminiumsbekledning som står i mot all slags vær og vind. Det nest ytterste laget består av Accoya som ved hjelp av unike behandlingsmetoder gir 50 års garanti mot råte. Dette gir Bergensvinduet et stilrent eksteriør, og et lunt og mykt interiør.

3-lags energiglass med en U-verdi på 0,5 gjør Bergensvinduet skreddersydd for å takle nordisk klima med skiftende vær og store temperaturforskjeller - uten å gå på bekostning av din komfort. Bergensvinduet kan også leveres med alle typer funksjonsglass og skreddersys nøyaktig til ditt behov.

3-LAGS
GLASS


U0,5

U-verdi

UNIKE DOBLE
LYD & VARME-ISOLERENDE PAKNINGER


BEDRE ISOLASJON
BESKYTTER MOT FUKT
MINDRE STØY

Gjør hjemmet ditt om til en oase av stillhet og komfort, uten å ta knekken på lommeboken. Med unike doble pakninger får du bedre lydisolering, mindre varmetap, og lavere strømregning. I tillegg bidrar denne unike, og tilsynelatende enkle løsningen til å holde prisen på selve vinduet nede. Med funksjonsglass kan du i tillegg få alt fra soldempende glass, til innbruddshemmende, og selvaskende glass.

Gi boligen et stilrent eksteriør med vedlikeholdsfri aluminiumsbekledning i valgfri farge.

ALUMINIUM-
KLEDNING


VEDLIKEHOLDSFRITT
VÆRBESTANDIG
STILRENT ESKTERIØR
VALGFRI FARGE

INTEGRERT
VINDPAPP


ENKLERE MONTERING
BEDRE ISOLASJON
BEDRE TETTING

Den integrerte vindpappen gjør monteringer enklere og raskere, samtidig som det gir en langvarig og slitesterk beskyttelse mot vær og vind, og minsker muligheten for gliper hvor kulde kan finne veien inn.